0

Des de l’Associació Catalana de Consultors Acústics participem a la setmana sense soroll realitzant una jornada tècnica per a públic professional amb el títol:

“CONFORT ACÚSTIC, MÉS ENLLÀ DE LA NORMATIVA. JORNADES TÈCNIQUES”

La jornada va dirigida a públic professional associat al món de l’acústica i el soroll [consultories, tècnics municipals, etc], enfocada a debatre i presentar solucions sobre formes d’aïllar acústicament tant activitats com edificis de tipus culturals, artístics i musicals.
La jornada s’emmarca en la 3a Setmana Sense Sorolls, celebrada a Catalunya arreu de diversos municipis. A Sabadell, sota el lema, “Silenciem el Soroll”, es programen diverses activitats.

Tindrà lloc el proper dijous 25 d’Abril a partir de les 10:30h a la biblioteca Vapor Badia, al c/ de les Tres Creus, 127 amb CP 08202, Sabadell. Link google maps: ANAR-HI

Per veure el programa de les jornades tècniques premeu AQUÍ.
A les 10:30h – Ordenances municipals de soroll i vibracions: Verificació de paràmetres constructius i control de qualitat
A les 11:45h -  Recomanacions acústiques per la regió europea (OMS). Us podeu descarregar el document “Environmental Noise Guidelines for the European Region” de la OMS prement  AQUÍ.
A les 12:15h – Confort acústic a equipaments educatius i artístics
A les 13:30h – Cine fòrum: Els silencis més famosos de la història

 

Comments are closed.