0

Des de l’Associació Catalana de Consultors Acústics, ens complau convidar-vos a la Jornada de Treball Monogràfica d’Avaluació de les Baixes Freqüències, on intentarem fer un repàs per algunes normatives europees i presentarem resultats d’una recerca pròpia al respecte.

Un dels problemes que ens trobem els tècnics a l’hora de mesurar nivells sonors, són el mesurament i l’avaluació de les baixes freqüències i l’aplicació de la corresponent correcció Kf. La disparitat de mètodes d’avaluació en funció de la normativa d’aplicació (internacionals, europees, estatals, autonòmiques i locals) i la complexitat a l’hora d’avaluar numèricament un problema tan delicat i subjectiu com la percepció de molèstia per baixes freqüències, fa que moltes vegades el procés i avaluació no es realitzin correctament.

Es preveu una jornada mixta amb una primera part de presentació i anàlisis de la problemàtica de les baixes freqüències i una segona part de participació en taules de treball i debat. La durada prevista de la jornada serà d’un matí. Adjuntem proposta d’índex:

baixa freq

Data: 18 de juny de 2014
Lloc: Sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Avda. Diagonal 523-525 08029 Barcelona
Horari: 10:00 a 14:00h

Si heu confirmat l’assistència a la preinscripció, us esperem.
Si encara no us heu apuntat i esteu interessats, podeu enviar el vostre nom i entitat/organisme a jornades@consultorsacustics.cat

 

Comments are closed.